Reisinformatie


By info 12 May, 2017

op dit moment zijn er geen lastminutes

Meer lastminutes / info >>

Reisinformatie Terschelling

Terschelling is te bereiken met de veerboot vanuit Harlingen. Meer informatie over uw overtocht naar Terschelling vindt u hier:

Parkeren in Harlingen

Het eiland Terschelling is met de fiets prima te doen, we raden u dan ook aan uw auto in Harlingen achter te laten. Er zijn vele parkeer gelegenheden, deze kunt u ook alvast reserveren:

Bereikbaarheid Cyprian:

Eenmaal op Terschelling kunt u de accommodatie bereiken per bus,taxi of op de fiets. De bushalte is schuin tegenover de accommodatie.

U kunt vooraf uw fiets reserveren bij www.fietsenopterschelling.nl De fietsen staan dan voor u klaar bij de haven. Tevens brengen zij de bagage GRATIS van en naar de boot. ,  of bij www.fietsverhuur-doeksen.nl deze hebben geen bagage service deze verhuren vlakbij de accommodatie

Auto op Terschelling? Huur via ons een E-auto

Geen auto mee naar Terschelling, geen dure overtocht maar toch de beschikbaarheid hebben over een auto?
Dan kunt u bij ons een Pre-Paid kaart voor een elektrische auto kopen voor € 30.  U kunt hiermee 75 minuten rijden om bijvoorbeeld uw boodschappen te vervoeren of gewoon een stukje te toeren.
Er geldt een tarief van 0,28 cent per minuut en dan bent u ook verzekerd.
Meer info over het E-auto systeem op Terschelling vindt u hier: schylge.wego.nu

Routebeschrijving

U komt met de veerboot aan in de haven van West-Terschelling.
Vanuit West volgt u de enige hoofdweg oostwaarts (bij de boot direct rechts afslaan). U blijft de hoofdweg volgen en komt het dorpje Baaiduinen.
Bent u daar aangekomen dan ziet u halverwege aan u linkerkant een boerderij staan “De Cyprian”.

Share by: