Groepsaccommodatie

By info 12 May, 2017

op dit moment zijn er geen lastminutes

Meer lastminutes / info >>

Groepsaccommodatie op Terschelling

De Cyprian is als groepsaccommodatie (max. 44 personen) bij uitstek geschikt voor uw personeelsuitje, reünie, familiefeest, bruiloft en schoolreisje op Terschelling.

Groepsaccommodatie De Cyprian

De Cyprian is ingedeeld in 2 verdiepingen, de bovenverdieping heeft 15 slaapkamers, waarvan 10 x 2-persoons en 5 x 1-persoons. Enkele kamers zijn voorzien van eigen douche en/of toilet, rest van de kamers kunnen gebruik maken van douche en toilet op de gang. De kamers zijn voorzien van comfortabele 1-persoons bedden met dekbed en iedere kamer heeft een eigen wastafel.
Op de begane grond bevinden zich 7 slaapkamers, waarvan 6 x 2-persoons en 1 x 1-persoons.

Wanneer u als groep niet de hele accommodatie huurt wordt het achterste gedeelte van de begane grond verhuurt voor bed & breakfast . Enkele kamers op de begane grond zijn ook geschikt voor minder validen. 
Ook bevindt zich op de begane grond een recreatie ruimte met eethoek, zithoek met tv en een compleet ingerichte horeca keuken, met afwasmachine.
 Achter het hoofdgebouw staat nog een gastenverblijf met 3 x 2-persoonskamers, allen voorzien van eigen douche en toilet. Deze kamers zijn te huur als bed & breakfast, maar kunnen ook dienen als uitbreiding voor uw groep.
 Rondom de Cyprian is een zee van ruimte voor sport en spel, zoals een voetbalveld en speeltoestellen. Maar natuurlijk ook een terras waar u heerlijk van de zon kunt genieten.

Wanneer u wilt reserveren voor een groep tot 25 personen dan heeft u de beschikking over de bovenverdieping, de recreatie ruimte, twee slaapkamers op de benedenverdieping en mag u gebruik maken van de keuken.
Indien de groep groter is dan 30 personen dan heeft u het hele hoofdgebouw tot uw beschikking. U betaald dan ook de huur van het hele hoofdgebouw.

De keuken wordt  ook gebruikt door onszelf  voor het bed & breakfast gedeelte. Het bed & breakfast gedeelte is strikt gescheiden van de groepsaccommodatie en heeft een eigen uitgang en een eigen ontbijtzaal
.

Complete horeca keuken groepsaccommodatie De Cyprian
Share by: