Bed and Breakfast

By info 12 May, 2017

op dit moment zijn er geen lastminutes

Meer lastminutes / info >>

Bed and Breakfast op Terschelling

De Cyprian is een ruime Bed and Breakfast centraal gelegen op het eiland Terschelling in het dorpje Baaiduinen. Er zijn kamers in de B&B boerderij en in het vakantiehuisje in de tuin achter de B&B boerderij. Het bed & breakfast gedeelte is strikt gescheiden van de groepsaccommodatie en heeft een eigen uitgang en een eigen ontbijtzaal
.

In het huisje achter de boerderij bevinden zich drie comfortabele slaapkamers allemaal voorzien van eigen douche en toilet.
 Elke kamer beschikt over een tv met dvd speler en er is koffie en thee voorziening aanwezig.

In de Bed and Breakfast boerderij bevinden zich de kamers met wastafel. Douche en toilet zijn op de gang. Hier is ook een aparte ontbijtzaal waar s’ochtends kunt genieten van een heerlijk ontbijt met verse broodjes en lekkere eilander producten.

In de maanden juli en augustus is de gehele accommodatie beschikbaar als Bed and Breakfast. Er zijn dan geen groepen aanwezig. U kunt dan ook gebruik maken van de recreatiezaal. Dit geldt niet voor de keuken.
De bar in de zaal is altijd goed gevuld en daarvan mag u ook gebruik maken.

Rondom onze bed & breakfastis een hele grote tuin met terras en speeltoestellen voor de kinderen, waar u heerlijk kunt genieten.

BEKIJK 3D-TOUR >

PRIJZENBESCHIKBAARHEID Bed and Breakfast Terschelling

Share by: